top of page

Over Laura..

Laura&Anne_edited.jpg

Doen wat bij je past, en niet jezelf passen aan wat je doet. Volwassenen, maar ook steeds

meer kinderen en jongeren, maken zich in mijn ogen meer zorgen dan nodig is. De essentie om je als

authentiek persoon te kunnen ontwikkelen is niet zo ingewikkeld: Kijken naar wie jij zelf bent, hoe je met jezelf

en anderen omgaat en hoe je dat het liefste zou willen. Leren om okay zijn met wie je bent, en met alles

wat daarbij hoort. Wat wil je eigenlijk in dit leven en hoe kun je goed voor jezelf, je dierbaren en jouw wensen zorgen? 

Ik ben zelf een van de velen die nu denkt: Had ik dat alles maar eerder geleerd, toen ik nog op school zat en leerde lezen, schrijven en rekenen, klaargestoomd voor de inmiddels veeleisende maatschappij. Mijn missie is dan ook om dit jongeren en volwassenen dit zo vroeg mogelijk mee te geven, want.. 

Jong geleerd is oud gedaan, én je bent nooit te oud om te leren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als afgestudeerd gezondheidspsycholoog heb ik geleerd me te richten op hoe we de dingen kunnen voorkomen in plaats van genezen; deze moderne maatschappij vraagt om een andere manier van zijn, doen en denken, voor zowel volwassenen als kinderen. In mijn opleiding tot yogadocent in India maakte ik kennis met mindfulness en zelfcompassie. De combinatie van deze technieken met mijn Westerse wetenschappelijke achtergrond maakt dat ik de balans tussen lichaam en geest als prioriteit stel in mijn coaching, zonder hierin zweverig of vaag te worden. Na mijn afstuderen heb ik mezelf verder opgeleid en gespecialiseerd binnen de Acceptance Commitment Therapy, een moderne vorm van positieve psychologie en daarnaast tot Equine Assisted Therapist, wat inhoudt dat een paard, als zijnde een spiegel, mij als ‘collega’ helpt om mensen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Een hele speelse en out of the box manier om jezelf beter te leren kennen! Hier kun je meer lezen over hoe het coachen met paarden in zijn werk gaat.

​Om mezelf up to date te houden van de meeste recente wetenschappelijke inzichten, ben ik als docente aangesloten bij de Universiteit Leiden; en wat leer ik elk semester weer ontzettend veel van de ambitieuze studenten! Om mezelf open-minded en fris van geest te houden, reis ik minstens een keer per jaar naar een onbekende plek; ongelofelijk om te merken hoe snel je je aanpast en thuis voelt in een nieuwe omgeving! Om mezelf gezond en in balans te houden naast al deze leuke maar ook pittige activiteiten, zorg ik voor genoeg ontspanning: yoga, mindfulness, dansen en natuurlijk heerlijke ritjes door duin, bos en strand, samen met mijn viervoetige vriend. Want alleen wanneer je als mens zelf in balans bent, kun je anderen helpen dat ook te worden en blijven!

601965_4544878262748_1335808359_n.jpg

'If you light a lamp for an other, your own way will be litt'

creativeoutburstphotographyCVS10-00961.jpg
bottom of page