top of page

Tarieven

Vrijblijvende kennismaking

U kunt bij ons een vrijblijvende kennismaking aanvragen. Hierbij bespreken we uw situatie en wensen en maken we samen een plan van aanpak op.

Kennismakingsgesprek

Bij alle diensten is er een mogelijkheid tot een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kijken of de diensten die wij bieden aansluiten bij uw vraag of wens.*

Trainingen

Voor groepstrainingen (8 sessies van 90 minuten) vragen we 249,- euro per deelnemer.  Dit is inclusief een kennismakingsgesprek, werkboek, audio-oefeningen en evaluatie achteraf.*

Begeleiding & Therapie

Alura Coaching hanteert voor de begeleiding en therapie een standaardtarief van 89,- euro per 60 minuten. Dit is inclusief voorbereidingstijd, tussentijdse opdrachten en verslaglegging achteraf. 

Workshops

Voor alle workshops geldt een standaardtarief van 99,- euro per 90 minuten workshop. Uiteraard kunnen duur, inhoud en locatie naar wens aangepast worden. Bij het inzetten van het paarden is het bedrag 125,- euro per 90 minuten.*

Met behulp van Paarden

De sessies met de paarden op locatie duren 90 minuten en de kosten bedragen 125,- euro per sessie. Dit is inclusief voorbereidingstijd, tussentijdse opdrachten en verslaglegging achteraf. *

Cadeaubon

Orgineel cadeau geven? Geef een unieke ervaring met de cadeaubon voor een  paardencoaching-sessie!

Leuk voor jong én oud!

99,- euro voor 90 minuten,

plus een mooi aandenken!*

* Voor alle reizen buiten de eigen locatie geldt het wettelijke kilometertarief van 0,19 eurocent. 

Vergoedingen

Alle bovenstaande diensten zijn eventueel te vergoeden via PGB, uw zorgverzekeraar of werkgever. Zo wordt zorg die onder de Jeugdwet, de Wmo en de Participatiewet valt vergoed door de gemeente. GGZ, thuiszorg, langdurige zorg (Wlz) en medische zorg gaan via de zorgverzekering (Zvw). Je kunt ook op particuliere basis terecht. Het hangt van de zorgsoort en de voorwaarden van de bijbehorende financiering af hoe de kosten geregeld zijn. Voor een actueel overzicht van welke psychologische interventies of behandelingen wel en niet vergoed worden door de zorgverzekeraar vanuit de GGZ kun je kijken bij het: Zorginstituut Nederland.

Contracten

Om zo onafhankelijk en regelvrij mogelijk te kunnen werken, heeft Alura Coaching geen contracten afgesloten met gemeenten of zorgverzekeraars. Zo ontstaat er ruimte om direct in te spelen op wat jij graag wilt en om samen te bepalen wat er nodig is. Bovendien is er op deze manier geen (vermoeden van) diagnose vereist en hoeft er geen persoonlijke informatie over jou te worden gedeeld met de gemeente of de zorgverzekeraar. Omdat er geen contracten zijn afgesloten, valt begeleiding bij Alura Coaching onder ‘niet gecontracteerde zorg’. Deze zorg wordt vaak deels vergoed door de zorgverzekeraar, afhankelijk van de zorgverzekeraar en de polis. Als je zeker wilt weten of jij in aanmerking komt voor een vergoeding, neem dan contact op met jouw zorgverzekeraar. Voor meer informatie over contractvrije psychologen en vergoedingen door verzekeraars kun je ook terecht op de website van de contractvrije psycholoog.

Afzeggen afspraken

Afspraken kunnen kosteloos worden afgezegd of verplaatst, mits je dat minimaal 24 uur van te voren doet (op werkdagen).  Afspraken die op maandag vallen, dienen dus al op vrijdag te worden afgemeld. Afmelding kan per mail of telefonisch. Afspraken die niet op tijd worden afgezegd, worden in rekening gebracht volgens het gehanteerde uurtarief.

 

PGB

Vaak is het mogelijk een PGB (persoonsgebonden budget) aan te vragen. In de wetgeving voor WMO, jeugdhulp en thuiszorg is dat geregeld. De gemeente of huisarts bepaalt of je hulp nodig hebt, maar je mag zelf kiezen voor ‘passende zorg’. Dat doe je via de gemeente waar je woont of je verzekeraar, het is overal weer net iets anders. We kunnen je helpen met de aanvraag. Dat is soms niet echt simpel, maar het is het waard: Met een PGB heb je het voordeel dat je zelf kunt kiezen voor je zorg en je zorgverlener(s). En dat is wel zo prettig! Onze diensten kunnen vergoed worden vanuit een persoonsgebonden budget (PGB). Hierbij krijgt u een aantal uren of geldbedrag toegekend waarmee u zelf begeleiding kunt inkopen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de SVB.

combilogozonderyoga.png
bottom of page