top of page

Trainingen

De stroming van de Gezondheidspsychologie houdt zich bezig met hoe je mentale en fysieke gezondheid kunt verkrijgen en behouden. Er zijn ontzettend veel trainingsprogramma's beschikbaar waar uitvoerig onderzoek naar is geweest. Echter, naast de Westerse psychologie zijn er nog zoveel andere mooie technieken om in te zetten ter aanvulling. Wanneer je reist over de hele wereld zie je verschillende culturen leer je op andere manieren kijken naar de dingen. Verschillende technieken hebben we samengebracht en delen we graag in een van de onderstaande trainingsvormen:

Mindful Compassie Training

Lees hier meer over de 'Mindfulness Compassie' training, wanneer je wilt leren vriendschap te sluiten met jezelf en vanuit hier verbinding te maken met de wereld om je heen.

Bewust Ouderschap

Lees hier meer over de training 'Bewust Ouderschap', wanneer meer wilt weten over opvoeden met echte aandacht in een dynamische wereld.

Binnenste Buiten (Kids)

Lees hier meer over de training 'Binnenste Buiten', wanneer je jouw kind wilt leren goed voor zichzelf en anderen te zorgen in een veranderende wereld.  

Aandacht In Onderwijs

Lees hier meer over de training 'Aandacht in Onderwijs', wanneer je in het onderwijs een aanvulling zoekt gericht op rust en ruimte. Kinderen en docenten leren hun aandacht te kalmeren, te stabiliseren, te richten en verplaatsen.

Leiderschap

Lees hier meer over trainingen gericht op persoonlijk leiderschap wanneer je meer inzicht en ontwikkeling zoekt in jouw leiderschapskwaliteiten. 

Teams

Lees hier meer over training gericht op ontwikkeling van teams, teambuilding of teamuitjes. 

Interventies op maat

Andere ideeën voor een training of meer weten? Lees dan hier meer over de mogelijkheden een training op maat te laten ontwikkelen. Dit alles volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en creatieve invalshoeken

bottom of page