top of page

Workshops

Geluk zit hem in de kleine en simpele dingen: vanuit bewegen, buiten zijn, inspanning, ontspanning en creativiteit contact maken met jezelf en daardoor weer met anderen. Regelmatig zijn er mogelijkheden om te proeven van de verschillende werkwijzen van Alura Coaching. We geven workshops worldwide, om zo in korte tijd maximale ervaring en inspiratie mee te geven. Zie hieronder voorbeelden van al bestaande workshops.

Yoga

Lees hier meer over het volgen of organiseren van een Yoga les of workshop. Zowel individueel als in de groep, geschikt voor jong en oud. 

Paardencoaching

Lees hier meer over het volgen of organiseren van een sessie of workshop paardencoaching om het coachen met behulp van paarden te ervaren. 

Mindfulness & Compassie

Lees hier meer over het volgen of organiseren van een workshop mindfulness en/of (zelf)compassie. Meer aandacht, ontspanning en verbinding, van introductie tot specifieke thematiek.

Afro & Latin Dans

Lees hier meer over het volgen of organiseren van een les of workshop Afrikaanse of Latijns-Amerikaanse dans:

* Salsa Cubana

* Rueda de Casino

* Salsa NY style, on 1 or 2

* Kizomba

* Semba

 

Van introductie tot meer gevorderde oefeningen in lichaamsbewustzijn (body-awareness) en partnering/connection. 

Stretch & Relax for Dancers

Tijdens het dansen worden vaak de belangrijkste basics vergeten. We brengen weer balans en bewustzijn in onze dans door eerst weer met onszelf en ons lichaam te verbinden, te voelen en ruimte en ontspanning te creëren in zowel lichaam als geest.

savasana-fb.jpg
bottom of page